TOUGHBOOK G2 5G: NAJLEPIEJ SPRZEDAJĄCY SIĘ PANASONIC TOUGHBOOK G2 OBSŁUGUJE TERAZ TAKŻE SIEĆ 5G

Scroll down

Společnost Panasonic zavádí podporu 5G sítí do odolného tabletu TOUGHBOOK G2

PRAHA, 15. února 2022 – Společnost Panasonic dnes oznámila zavedení podpory 5G sítí pro svůj nejprodávanější plně odolný tablet TOUGHBOOK G2. 5G  verze tabletu TOUGHBOOK G2, která se hodí pro produktivní mobilní uživatele vyžadující širokopásmové připojení v těch nejextrémnějších podmínkách, bude k objednání od února 2022.

„Vzhledem k tomu, že zavádění 5G sítí v Evropě pokračuje tempem využívajícím frekvenci Sub-6 GHz, budou moci mobilní uživatelé využívat oblíbený TOUGHBOOK G2 pro podnikové aplikace nové generace, včetně podpory lokálního 5G,“ říká Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager ve společnosti Panasonic pro divizi Mobile Solutions. „Představte si, že personál záchranné služby poskytuje lékařům během cesty videozáznamy o pacientovi, aby ušetřil životně důležitý čas po příjezdu do nemocnice. Specialisté na opravy vozidel budou moci rychle stahovat operační systémy nákladních vozidel, diagnostikovat problémy a nahrávat nové verze softwarového operačního systému přímo u silnice - ušetří čas a peníze za opravy, protože se vyhnou odtahu vozidla zpět do servisu."

Evropská 5G observatoř uvádí, že k říjnu 2021 byly komerční 5G služby zavedeny ve 25 zemích EU-27.

Dokonalý partner

Díky novým doplňkům, jako je eSIM a budoucí možnosti bezdrátové komunikace pro pracovníky v terénu, jakož i vyššímu výkonu, dvojnásobné paměti RAM a úložišti, je TOUGHBOOK G2 dokonalým partnerem pro mobilní pracovníky. Zařízení disponuje volitelnou podsvícenou klávesnicí, která obsahuje další port USB typu A a typu C ®, a lze jej tak používat ve více pracovních režimech. Například jako běžný notebook, pro prezentace, při přenášení a při dokování na stole nebo ve vozidle. Díky těmto možnostem je TOUGHBOOK G2 vynikajícím nástupcem modelů TOUGHBOOK G1 i TOUGHBOOK 20.

Dostupnost

Nejnovější generace TOUGHBOOK G2 s možností 5G připojení bude k dispozici vedle kombinovaného modelu s WiFi a 4G a to od února 2022. Ceny začínají na 3 212 EUR plus daň. Další informace naleznete na adrese: https://business.panasonic.cz/odolna-vypocetni-technika/sortiment-vyrobk/tablets/TOUGHBOOK-G2

 

Fotografie tabletu TOUGHBOOK G2 ke stažení najdete ZDE.

Read more insights…

Sorry there was an error...
The files you selected could not be downloaded as they do not exist.

You selected items.
Continue to select additional items or download selected items together as a zip file.

You selected 1 item.
Continue to select additional items or download the selected item directly.

Download selected file